Pressemelding: Exertis CapTech oppkjøp av AlphaBridge

Tuesday, 20th October 2015

Pressemelding: Exertis CapTech oppkjøp av AlphaBridge

AlphaBridge ble startet i 2007 med sikte på å tilby løsninger for datalagring i en tid hvor mengden av data øker eksponentielt. Selskapet er en av de store aktørene i markedet når det gjelder systemer for lagring av store mengder data, og tilbyr løsninger innen:

"Integrering av AlphaBridges virksomhet og kompetanse i Exertis CapTech betyr at vi kan ta det neste steget og bli en del av en større helhet. Vi håper våre kunder vil sette pris på de nye mulighetene denne transaksjonen kommer med."

Roland Hansson, administrerende direktør, Alphabridge


  • Kostnadseffektiv lagring av store mengder data, f.eks. dokumenter, lyd, video og overvåking
  • Virtualisert Storage Solutions
  • Transaksjonsintensive databaser basert på SSD eller SAS-systemet
  • Arkivering data og e-post med kryptering og sporbarhet
  • Backup løsninger basert på disk- og tape teknologi
  • Lagringsnettverk basert på FC og IP SAN
  • Blokk-basert lagring, NAS og arkiv
  • Katastrofegjenoppretting av data for virksomhetskritiske applikasjoner

Oppkjøpet av AlphaBridge er en del av Exertis CapTechs investering i server og bedriftsmarkedet, der Dell serverløsninger, skjermer og datamaskiner er grunnlaget.

Avtalen innebærer at Exertis CapTech i dag vil være i stand til å tilby AlphaBridges tjenester og tilbud i sitt sortiment, og å fortsette å arbeide med deres eksisterende kundebase. Alt personell inkorporeres i Exertis CapTech og dermed opprettholdt kompetanse selv under nytt eierskap.

"Dette kompetanseheving og utvidelse av vår portefølje av bedriften er et naturlig steg i Exertis CapTechs bevisste fokus på business to business. Gjennom å inkorporere AlphaBridge i vår eksisterende kunde tilbud gjør oss til en mer helhetlig leverandør av markedsledende løsninger for krevende kunder.", sier Daniel Johnson , administrerende direktør i Exertis CapTech AB.

"Integrering av AlphaBridges virksomhet og kompetanse i Exertis CapTech betyr at vi kan ta det neste steget og bli en del av en større helhet. Vi håper våre kunder vil sette pris på de nye mulighetene denne transaksjonen bringer.", sier Roland Hansson, administrerende direktør i Alpha Bridge.

Om Exertis CapTech

Exertis CapTech er en av Nordens største distributører av IT-maskinvare, film og multimedia produkter og Sveriges største distributør av AV & Large Display. Aktivitetene er landsdekkende med hovedkontor i Gøteborg og kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå, og Sandefjord. Exertis CapTech har sitt hovedlager i Gøteborg og omsetter ca 1,8 milliarder SEK. Forhandlerbasen dekker i dag mer enn 2500 butikker i hele Norden.

PCS

Exertis CapTech Expo

Sveriges største bransjemesse for forhandlere
18. oktober, Eriksbergshallen i Gøteborg

Les mer

Exertis CapTech støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.