Ny produktserie med design vesker: STM Bags

15 december 2015

Vesker med stilig design for den moderne livsstilen

Nå har vi en rekke nye vesker for mobile enheter. Med STM Bags, ønsker vi å komme med smart design som et alternativ til dagens ensformige utvalg av vesker og etuier for PC-er, nettbrett, etc.

STM Bags ble grunnlagt i 1998 like utenfor Sydney, Australia i den berømte forstaden Bondi Beach. Målet er i dag som det var da; å presentere en mer komfortabel, trygg og stilig måte å transportere digitalt utstyr. I dag tilbyr STM Bags en rekke PC-vesker og kofferter for mobile enheter, alle designet for å gjøre livet litt mer bekymringsløst.

STM

"Vår oppgave er å utvikle en mer komfortabel, trygg og stilig måte å transportere ditt digitale utstyr."

Ethan Nyholm, grunnlegger STM Bags


STM Bags grunnlegger Ethan Nyholm slet med å finne en veske som beskyttet hans bærbare-PC og som samtidig tiltalte hans moderne livsstil. Et hav av kjedelige sorte vesker som skrek, "Bærbar-PC!" var ikke helt hva han var ute etter. Løsningen for å unngå å måtte slå datamaskinen i bobleplast og trykke den ned i ryggsekken var det klassiske "Det må finnes en bedre måte!" Deretter begynte han å samarbeide med sin kollega, og nå grunnlegger Adina Jacobs, og sammen utformet de en bedre PC-veske. Resten er som de sier historie.

-Vår Oppgave er å utvikle en mer komfortabel, trygg og stilig måte å transportere ditt digitale utstyr. Vi jobber med detaljene til ett nesten absurd nivå. Dette nivået av fokus, håper vi, gjør oss bra og unike i det vi gjør. Stilige vesker er mangelvare i dag, sier Ethan.


www.stmbags.com

PCS

Exertis CapTech Expo

Sveriges største bransjemesse for forhandlere
18. oktober, Eriksbergshallen i Gøteborg

Les mer

Exertis CapTech støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.