Meet our new partner Poly

Friday 3rd July 2020

Mark Kahr, Exertis Global Procurement Director

Basingstoke, UK, 3rd Juli 2020

Exertis utvider distribusjonen av Poly over hele Europa
Forhandlere tilbys nå en komplett løsning for det moderne kontoret og hjemme kontoret.

Exertis, en ledende logistikk partner for global elektronikk meddeler i dag en utvidelse av sitt samarbeid med Poly til å gjelde alle sine europeiske lokasjoner. Spesialist avdelingene Exertis Pro AV og datterselskapet COMM-TEC Exertis kommer nå å kunne tilby hele produktsortimentet til Poly innenfor kommunikasjon, samhandling og møteroms løsninger til sine forhandlere i UK, Irland, Belgia, Nederland, Luxemburg Frankrike, Tyskland, Østerrike, Sveits, Italia, Spania, Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Vi har et fantastisk samarbeid med Poly i UK, Frankrike og Benelux, så muligheten til å ekspandere det samarbeid videre ut i Europa er fornuftig for begge selskapene.” Poly tilbyr en enestående portefølje av produkter for den moderne arbeidstakeren og gjør at våre forhandlere kan oppfylle den økende etterspørselen etter løsninger innenfor samhandling og fleksible arbeidspraksis”, sier Mark Kahr, Exertis Global Procurement Director.

Selskaper i alle størrelser etterspør lyd og video løsninger av høy kvalitet som enkelt kan installeres og administreres i alt fra styrerom, huddle rom til hjemmekontoret. Poly kan tilby en førsteklasses opplevelse enten det er onsite, i skyen eller en kombinasjon og det passer perfekt med vår strategi for å gi våre forhandlere komplette møterom og eksterne arbeidslønninger.” konkluderer Mark Kahr.

Utvidelsen er tidsriktig, etter Polys egen kunngjøring av et nytt partnerprogram og en enhetlig partnerportal. Partnerprogrammet, som er tilgjengelig for forhandlere på alle nivåer, fokuserer på ferdigheter og evner snarere enn bare salgsvolum når det gjelder å bestemme partner nivåer, og portalen gir et omfattende bibliotek med bilder, opplæring i markedsføringsmidler og salgsverktøy slik at forhandlere effektivt kan markedsføre produktene til kundene sine.

Paul Dunne, Senior Director EMEA Channels, sier:
"Exertis Pro AV er nå godt etablert i mange land over hele Europa og muligheten til å utnytte deres dekning innenfor Europa, kunnskapen og bredden av forhandlere, når vi tar fatt på et ambisiøst program for å drive engasjement med flere partnere med flere av våre produkter, er det gjensidig fordelaktig for begge selskapene. Markedet vokser innen bedriftshodesett, tale og video, og vår portefølje er unikt posisjonert for å tilby smarte løsninger til det moderne kontoret og hjemmekontoret. Med sine dedikerte team og ekspertise innen UC, AV og nettverk, kan Exertis Pro AV tilby salg støtte for løsninger, inkludert tilby forhandlere muligheten til å bringe kundene sine til sine fullt utstyrte Poly-møteroms sentre.”
Om Exertis Group
Exertis er en ledende teknologileverandøren av forbruker-, forretnings- og bedriftsprodukter fra etablerte og fremvoksende teknologimerker, og et heleid datterselskap av morselskapet DCC PLC, et FTSE 100-selskap. Etter 39 års lønnsomhet fortsetter Exertis å utkonkurrere markedet og oppnå inntekter på £ 3,913 milliarder i FY2020. Exertis representerer 2400 globale og nye merkevarer som selger til mer enn 50 000 forhandlerkunder og retaliere med fokus på forbruker-, mobil-, forretnings-, bedrifts- og IT-forsyninger. Det gir også et bransjeledende og innovativt utvalg av tjenester og verdiøkende løsninger. Med kontorer i Europa, Nord-Amerika, Midtøsten og Kina og med global rekkevidde via sine forsyningskjedetjenester, sysselsetter Exertis 4200 i 21 land.

For mere information om Poly i Norden, kontakt:
Fredrik Tidemar
Forretningsdirektør AV | Norden
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se

Mediekontakt:
Nigel Judd
njudd@alentejo-estudos.co
00351 963961388
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.