Exertis | News

Vi feirer!

Thursday 20th August 2020

Espen Haug-Hansen, Managing Director Norway

Exertis fortsetter sin eventyrlige vekst innenfor LFD og AV noe som gjør at vi nå er Norges største LFD distributør i Q2.

Vårt fantastiske AV-Team bestående av Thomas Ryeng, Håkon Paulsen og Jarle Karlsen yter en overtruffen service ut i fra kundetilbakemeldinger, og har en bred kunnskap som flere og flere kunder vet å verdsette. Samtidig så jobber vi hele tiden med å utvide vår produkt portefølje slik at vi alltid er en naturlig partner for våre AV kunder, nye som gamle. Seneste tilskudd til vår portefølje er Poly, Barco og Multibrackets. Dette gjør at Exertis kan levere en fullverdig sortiment til alle prosjekter som markedet måtte etterspørre, så test oss gjerne.

- Jeg er veldig stolt men ikke veldig overrasket over at teamet presterer så bra i ett tøft marked. AV teamet er ett godt eksempel på at rette personer på rett sted er viktig og her må vi kunne si at vi har truffet bra. Vi gleder oss til veien videre og håper at enda flere vil prøve ut vårt sultne AV team, sier Espen Haug- Hansen, Managing Director Norway, med ett lite glimt i øyet

Vi takker for tilliten vi har fått og lover å fortsatt yte den beste servicen og responstiden i bransjen.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.