Exertis Pro AV goes global

Thursday 1st October 2020

Tim Griffin, administrerende direktør i DCC. Teknolog

Exertis sin eier DCC kunngjorde 1. oktober 2020 at spesialområdet Pro AV nå lanseres globalt.

Med en ny strategi og fokus på Pro AV styrker Exertis sin kompetanse- og kompetanseposisjon globalt, da den vil gjelde for alle operasjoner i hele Europa, Nord-Amerika, Latin-Amerika, Australia og Asia.

Exertis sitt oppkjøp av Stampede Europe, Asia og Australia 2018-2019 var startskuddet for overgangen til Exertis Pro AV. Per i dag vil USA, Canada og Latin America samt Exertis Go Connect i Belgia bli dekket av Exertis Pro AV. Oppkjøpet av COMM-TEC, med selskaper i Tyskland, Sveits, Østerrike, Italia, Spania og Portugal og Nederland, kommer også være en del av Pro AV-spesialistområdet innen få år.

"Dette er mer enn et nytt navn. Alle Exertis-eide selskaper jobber nå sammen for å tilby en global plattform for alle våre leverandører, en rett vei inn i en verden av Pro AV-forhandlere og sluttkunder," sa Tim Griffin, administrerende direktør i DCC. Teknologi.

I mange år har Exertis Nordics hatt et etablert og kvalitativt grunnlag i Pro AV, ettersom en stor del av vår virksomhet og kompetanse ligger i akkurat dette spesialistområdet. Les hele pressemeldingen fra Exertis på exertis.co.uk
https://www.exertis.co.uk/news/article.php?id=5f75908c38d7adoc572048362
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.