Exertis | News

Et ekstremt første halvår med god vekst

Tuesday 17th November 2020

Tim Griffin, administrerende direktør i DCC

"Det har vært et ekstremt første halvår," sa Tim Griffin, administrerende direktør i DCC.

DCC og administrerende direktør i Exertis Group, Tim Griffin, uttalte i CRN, et britisk bransjemagasin og nettsted innen IT og teknologi, at Exertis første halvdel av regnskapsåret 2020 har vært et år med ekstreme hendelser.

Morselskapet DCC rapporterte en samlet inntektsnedgang på 20% sammenlignet med året før. Konsernets driftsresultat økte imidlertid med mer enn 8% til £ 176,1 millioner.

Inntektene for DCCs teknologienhet Exertis økte nesten 10% til £ 1,9 milliarder.

"Det første halvåret har vært en tid med ekstremer - vi har hatt noen selskaper i gruppen som virkelig har blitt utfordret, mens andre har vært ekstremt velsignet," sier Tim Griffin.

Det er skjønnheten i vår allsidige modell - at vi har en rekke forskjellige spesialfunksjoner og et bredt spekter av produkter, slik at vi kan være fleksible i forhold til markedets etterspørsel. På denne måten øker vi totalt både når det gjelder inntekter og fortjeneste", avslutter Griffin.

I Sverige, Norge, Danmark og Finland har trenden vært lik, men ledelsen er optimistisk:

"Det har vært en utfordrende tid i Norden siden i vår, men når det gjelder salg, har vi overgått fjorårets tall. Vi gjør store fremskritt og ser positivt på det nye året", sier Christer Svärd, administrerende direktør i Exertis Nordics.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.