Exertis | News

Vi fortsetter å ta kloke valg for miljøet vårt

Thursday 13th January 2022

Christer Svärd, administrerende direktør i Exertis Nordics

Vi tar fremtiden vår på alvor og vi starter 2022 med å ta enda større ansvar for miljøet. Hvert år resirkulerer vi over 240 tonn plast, mer enn 945 tonn teknologi (plast og metall) og nesten 165 tonn tre, og vi ønsker å gjøre enda mer!

Vi har derfor gjort tilgjengeligheten til resirkulering enda bedre for våre ansatte. En ny gjenvinningsstasjon hvor flere forskjellige materialer kan gjenvinnes ble åpnet ved vårt hovedkontor i Mölndal, Sverige, høsten 2021.

Fra og med 2022 vil vi kun bruke bilmodeller som er helt eller delvis drevet av elektriske motorer. Alle våre firmabiler vil være rene elbiler eller plug-in hybrider. Vårt mål er å gjøre et så lite miljøavtrykk som mulig, og hver handling teller.

"Som ansatt i Exertis skal det være enkelt å ta miljøvennlige valg i arbeidshverdagen. Alle skal kunne føle seg stolte over å jobbe i en bedrift som aktivt jobber for å skape et bedre miljø og som har som mål å gjøre et så lite miljøavtrykk som mulig. Hver handling teller", sier Christer Svärd, administrerende direktør i Exertis Nordics.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.