Exertis | News

Ny veldedighetsorganisasjon 2022: WWF

Wednesday 26th January 2022

I 2021 var veldedighetsfokuset vårt på Barnekreftfondet og Bymisjonen, hvor vi gjennom innsamlinger og samarbeid med våre partnere samlet inn både penger, klær og leker for å hjelpe organisasjonene i deres arbeid.

For 2022 var det på tide for alle ansatte i selskapet å velge en ny organisasjon for vårt kommende veldedighets arbiede . Vi i Exertis verdsetter arbeidet for miljø og mangfold og inkludering høyt, så denne gangen var det noen utvalgte internasjonale veldedige organisasjoner i disse områdene å velge mellom.

Avstemningen er avsluttet, og når alle har fått si sin mening, kan vi nå stolt presentere Exertis Nordics veldedighetsorganisasjon for 2022:

WWF Verdens naturfond
De jobber for en fremtid hvor mennesket lever i harmoni med naturen. De kjemper for å beskytte de mest truede og unike artene og habitatene på planeten De jobber for at menneskeheten skal fordele jordens ressurser rettferdig og bruke dem på en bærekraftig måte. For å nå målene jobber de både på politisk nivå og i felt og i nært samarbeid med uavhengige organisasjoner samt lokalbefolkning og andre aktører rundt om i verden. WWF er til stede i over 100 land, har mer enn fem millioner støttespillere og driver tusenvis av prosjekter innen alt fra naturvern til klimasmarte energiløsninger.

Les mer om WWFs arbeid på deres hjemmeside:
https://www.wwf.no/
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.