Exertis | News

Vi vokser og feirer 1 milliard i omsetning!

Monday 13th June 2022

Espen Haug Hansen, Managing Director, Exertis Norway

Under en pågående pandemi og med noen rykende ferske kolleger på plass så slår Exertis Norge til med prestasjonen å passere 1 milliard i omsetning!

På bara to år har omsetningen blitt mere enn doblet , teamet har funnet nye måter att ta sig igjennom en omstilling som vært utfordrende for bransjen . En av grunnene bak denne suksessen er sier Espen Haug Hansen, Managing Director, Exertis Norway:

Vi vokser raskt og målbevisst sammen med våre produsenter og kunder. Farten og veksten har kommet som ett resultat av målrettet arbeide, kunnskap og ett dedikert personale som er forover lente og sultne på å lykkes. Vi er en fantastisk gjeng i Norge som jeg synes representerer ett bra snitt av de markedene vi opererer i. Vi har en veldig bra miks av kjønn, alder og erfaring fra bransjen , dette gjør at vi sammen med våre partnere og deres kvalitets produkter kan nå ut til rett kunde med rett produkt i rett tid. Det å være løsningsorienterte, raske til å snu seg rundt i ett marked som er i stadig endring er viktig".

Teamet vi er i Norge er topp ”idrettsutøvere” innen sine fagfelt enten det er IT, Pro AV eller ENT har de alle en sterk drive for å ville lykkes med våre partnere. Så å utvikles som gruppe og ikke minst sette nye mål og oppnå disse er veldig viktige som en drivkraft for oss. Det å lykkes sammen med kunder og leverandører er alltid en god motivasjon og gjør at vi alltid går den siste mila for å lykkes.

"Vi gleder oss til året som akkurat har startet og håper vi nå kan se en mere normal hverdag veldig snart", sier Espen Haug Hansen.

Gratulerer Ada Bjanger Schou, Amanda Bergland Hvaal, Anette Solberg Cudrio, Trine Berg Bruun, Magnus Berg, Alexander Pedersen, Håkon Paulsen, Vegard Bergsten, Dan Remi Klevstadlien og Espen Haug-Hansen!
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.