Exertis | News

Vår veldedighet 2023 er Leger Uten Grenser (MSF)

Monday 6th February 2023

I løpet av 2022 har vi samarbeidet med ulike veldedige organisasjoner som lokale sykehus, Kirkens bymisjon, UNHCR og WWF hvor vi gjennom innsamlinger, appeller til våre samarbeidspartnere og gjennom samarbeid har samlet inn både penger og ting som har hjulpet organisasjonene i deres arbeid.

Frem mot 2023 har selskapets ansatte i vårt nordiske selskap stemt over hvilken organisasjon vi skal sette ekstra stort fokus på i år. Vi tror på alle menneskers like verdi og retten til et trygt og godt liv, så i 2023 er vi stolte partnere av Leger Uten Grenser, Médecins Sans Frontières (MSF).

Leger uten grenser - Leger Uten Grenser (MSF)
Organisasjonen ble startet i 1971 i Paris av en gruppe leger og journalister, som så behovet for en uavhengig hjelpeorganisasjon dedikert utelukkende til humanitært medisinsk arbeid. I dag jobber Leger uten grenser i over 70 land rundt om i verden og gir viktige bidrag under store verdenskriser som folkemordet i Rwanda i 1994, hungersnødkatastrofen i Somalia i 2011 og Covid-utbruddet som rammet hele verden i 2020.

Les mer om arbeidet til Leger uten grenser på deres hjemmeside:
https://legerutengrenser.no/

Ønsker du å gi et bidrag kan du nå Exertis Nordics samling her:
https://egen-insamling.lakareutangranser.se/en/fundraisers/exertis-nordics-for-alla-manniskors-ratt-till-ett-friskt-och-tryggt-liv
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.