Exertis | News

Vi inleder nordiskt samarbete med TOSIBOX - partner i cybersikkerhet

Thursday 9th February 2023

Johan Rosdahl, Commercial Manager Exertis Security.

PRESSEMELDING 2023-02-09

Vår nye partner kan tilby nettverksplattformen Tosibox, en kommunikasjonsplattform som gjør det mulig å bruke programvare og maskinvare til å sette cybersikre tunneler (VPN) over Internett i løpet av få minutter. Dette kan enkelt skaleres opp for kommunikasjon med 1000-vis av brukere og installasjoner over hele verden, mellom IT-løsninger og applikasjoner innen Security og Pro AV.

«Vi har andre produkter i vårt sortiment som også har en VPN-løsning, men hvor det kreves høy kompetanse for å lage samme funksjon. Vi ser derfor at Tosibox vil bringe en bredere kundegruppe der vi kan oppfylle forespørsler om et fleksibelt og lett produkt for sikre VPN-løsninger», sier Johan Rosdahl, Commercial Manager Exertis Security.

Tosibox leverte de første enhetene fra hovedkontoret i Oulu, Finland i 2012, ekspanderte raskt til utlandet og har i dag tre datterselskaper i Tyskland, Skandinavia og USA. Nå vokser Tosibox globalt og for å nå flere kundesegmenter og kunder i de nordiske markedene søkte de en ledende partner fra regionen, hvor Exertis Nordics var det naturlige valget.

«Det som slo oss ved kontakt med Exertis Nordics var bedriftskulturen vi møtte og den profesjonelle holdningen som alle viser kombinert med et sterkt driv. Med de forholdene kan vi ikke svikte og vi ser frem til en felles vekstreise», sier Roger Vestin, Salgssjef, Tosibox.

Tosibox tilbyr en enkel, men sikker løsning for tilgang til sikkerhetssystemer og datamaskiner via VPN.

Tosibox er faktisk helt unik, da produktet er en Plug n' Play VPN-løsning som kan settes opp på 5 minutter, uten noen forkunnskaper. Våre selgere har kunnskapen til å hjelpe våre partnere med å bygge en kritisk infrastruktur med Tosibox-plattformen – designet for operativ teknologi.

Om Tosibox Group
Tosibox Group er et finsk konsern som leverer en globalt fungerende operativ OT-teknologi. Denne operative teknologiske nettverksplattformen gir små og store bedrifter og organisasjoner ubegrensede muligheter til å utvide og drive sine forretningsmuligheter og vekst gjennom smarte forbindelser til kundene sine. Dette gjøres ved at Tosibox sin teknologi automatiserer og standardiserer oppsettet av cybersikre tunneler (VPN) over Internett for alle typer applikasjoner rundt om i verden.

I dag brukes Tosibox-teknologi i 156 land og vi har solgt over 150 000 enheter siden 2012. Vi har vårt hovedkontor i Oulu i Finland og utviklingsavdelingene våre er også lokalisert der. Med våre kontorer i Finland, Sverige, Tyskland, USA og Australia, sammen med våre partnere, kan vi nå hvert hjørne av verden for å markedsføre og støtte salg på globalt nivå.

For mer informasjon kontakt:
Roger Vestin, telefon 0046 736 254 555

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributører av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, Sikkerhet & Overvåking og Underholdning (bøker, spill & leker) samt at vi er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, med lokale kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi jobber i dag med over 250 leverandører og mer enn 4000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 er selskapet en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, med en omsetning på nærmere 50 milliarder NOK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.