Ny nordisk avtale med Unisync, mobil- og datatilbehør

Monday 13th February 2023

Kristina Jaksic Product Manager Exertis Nordics

PRESSEMELDING 2023-02-13

Exertis Nordics signerer en nordisk avtale med Unisync, utvikler og produsent av mobil- og datatilbehør med fokus på ytelse, sikkerhet, bærekraft og design.

«Vi hadde et behov for å utvide porteføljen vår innen både dokkingstasjoner og tilbehør til mobiltelefoner, og Unisync kompletterer vårt utvalg av dokkingstasjoner, som er en produktgruppe som har eksplodert totalt i forbindelse med pandemien. De skiller seg også ut som et svensk selskap med høyt fokus på design, kvalitet og funksjon, noe vi er ekstra opptatt av, sier Kristina Jaksic Product Manager Exertis Nordics.

Universal Creation AB ble grunnlagt i Stockholm, Sverige i 2012 og eier merkevaren Unisynk, som siden oppstarten har vokst til å bli en av de ledende produsentene i Norden innen data- og mobiltilbehør som USB-C-huber, ladere til hjemmet, kontoret og bil, kabler, lyd og mobiltelefonholder.

«Exertis Nordic er en viktig strategisk partner for oss da vi får muligheten til å nå ut til deres brede base av IT-kunder, alt fra store forhandlere til SMB-kunder. Vi investerer stort i våre data- og IT/tilkoblingsprodukter (for eksempel huber) og ser frem til å nå flere forbrukere og bedrifter med disse produktene, sier Malin Spjut, Sales Unisynk.

Unisynk har en unik kompetanse i å bygge avanserte kraft- og dataprodukter. De skiller seg ut fra mengden når de utvikler produkter selv fra starten og har kontroll over hele verdikjeden. De har stort fokus på bærekraft og med den nyeste teknologien, det mest robuste valget av materialer og et tidløst design gir de produktene sine lang levetid.

«Med Exertis lange erfaring og solide kunnskap innen IT, ser vi fremfor alt frem til å kunne nå ut til en større og bredere kundebase. Vi er glade og spente på et langsiktig samarbeid med et profesjonelt og vennlig team, hvor vi sammen kan nå nye høyder, sier Malin Spjut.

En av Unisyncs siste produktutgivelser er en populær billader: Dual USB-C/A Car Charger 72W – en maks-out billader hvor du kan lade en bærbar PC og telefon samtidig.

Om Unisync
Unisynk produserer datamaskin- og mobiltilbehør som hjelper bedrifter og enkeltpersoner å yte sitt absolutt beste og få mest mulig ut av sine digitale enheter. Selskapet bygger egne produkter fra bunnen av og har full kontroll over hele verdikjeden. Alt dette for å sikre at sluttproduktet er funksjonelt, holdbart og gir høy ytelse.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributører av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, Sikkerhet & Overvåking og Underholdning (bøker, spill & leker) samt at vi er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, med lokale kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi jobber i dag med over 250 leverandører og mer enn 4000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 er selskapet en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, med en omsetning på nærmere 50 milliarder NOK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.