Exertis | News

Yealink blir vår nye nordiske partner innen UC&C

Thursday 2nd March 2023

Fredrik Tidemar, Business Director, Pro AV Exertis Nordics

PRESSEMELDING 2023-02-09

Vi fortsetter vår sterke start på året ved å inngå samarbeid med en annen internasjonal og sterk partner, Yealink - innenfor UC&C (Unified Communication & Collaboration).

Yealink tilbyr innovativ teknologi, fra Microsoft Teams-telefoner og de ledende hodetelefonene, til tilpassede og profesjonelle MTR-videokonferanseløsninger.

"Vårt mål er å være den ledende distributøren innen UC&C i Norden, og vårt samarbeid med Yealink gjør oss rett og slett enda mer relevante for markedet og gjør oss til en komplett distributør for møterom og arbeidsplass," sier Fredrik Tidemar, Business Director, Pro AV Exertis Nordics.

Siden 2001 har Yealink levert innovativ teknologi til et globalt marked og er en sterk aktør i verden av Unified Communication & Collaboration.

«Den komplette porteføljen som Yealink tilbyr, vil gjøre det mulig for Exertis Nordics å møte de ulike behovene til flere av dine kunder. Samarbeidet vårt vil passe Exertis Nordics for posisjonering av en omfattende portefølje og verdiøkende tjeneste, og vi ser frem til å levere vår innovative UC&C-løsning til flere kunder som trenger å forbedre arbeidseffektiviteten og produktiviteten deres«, sier Jeff Zhang, salgsdirektør for EMEA Yealink.

Kvaliteten og kapasiteten på produktene gjør Yealink til en nøkkelaktør i bransjen. De jobber for å hjelpe enhver person og organisasjon med å assimilere teknologi for å skape «Enkelt samarbeid, høy produktivitet» i hverdagen.

«Som spesialistdistributør har Exertis Pro AV omfattende kunnskap om produktene og tilbyr profesjonell service til både IT- og Pro AV-forhandlere. Vi er sikre på at Exertis Pro AVs årelange erfaring og kunnskap om dette markedet vil gjøre oss i stand til å markedsføre våre innovative produkter til forhandlere som spesialiserer seg på UC-løsninger«, sier Jeff Zhang, salgsdirektør for EMEA Yealink.

Exertis vil ha alle deler av Yealinks sortiment for å best mulig utfylle vårt nåværende sortiment for hybridarbeidsplassen, og også kunne tilby andre smarte produkter til det moderne møterom.

Om Yealink
Yealink er en global ledende leverandør av Unified Communication & Collaboration Solutions som spesialiserer seg på videokonferanser, talekommunikasjon og samarbeid, forpliktet til å hjelpe både enkeltpersoner og bedrifter med å omfavne kraften til "Easy Collaboration, High Productivity".

Med førsteklasses kvalitet, innovativ teknologi og brukervennlige opplevelser er Yealink en av de beste leverandørene i mer enn 140 land og regioner, rangert som nummer 1 i den globale IP-telefonens markedsandel, og er en topp 5-leder innen videokonferanser marked (Frost & Sullivan, 2021).
For mer informasjon, besøk: www.yealink.com

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributører av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, Sikkerhet & Overvåking og Underholdning (bøker, spill & leker) samt at vi er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi jobber i dag med over 250 leverandører og mer enn 4000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 er selskapet en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, med en omsetning på nærmere 50 milliarder NOK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.