Exertis | News

Ny nordisk avtale med det svenske designmerket Kondator

Wednesday 14th June 2023

Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV , Exertis Nordics

PRESSMEDLING 14-06-2023

Exertis Nordics signerer en nordisk avtale med Kondator, det svenske designmerket med stilig og innovativt tilbehør til arbeidsplassen.

«Vi må styrke vårt utvalg av bordfontener og uttak samtidig som Kondator trenger hjelp til å nå bredere ut med sine produkter innenfor AV/IT-kanalen – «det passer perfekt», sier Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV , Exertis Nordics.

Kondator ble grunnlagt i Tyresö, Stockholm i 1983. Ambisjonen var å tilby funksjonelt og innovativt tilbehør til arbeidsplassen og kontoret. Å lede utvikling fremfor å følge den. Førti år senere har den ambisjonen gjort Kondator i dag til et internasjonalt designselskap innen arbeidsplasstilbehør. Og den store interessen fra Norden og Europa gjør at ekspansjonen bare fortsetter.

«Kondator fokuserer på fremtredende partnere i Nord-Europa og der blir Exertis en strategisk viktig partner for oss. Vi ser frem til nye forretningsmuligheter gjennom bredden av kunder som Exertis har og eksponeringen som Exertis tilbyr både digitalt og fysisk.« sier Sebastian Bergqvist , områdesalgssjef i Kondator.

Ved å fokusere på både design og innovasjon har Kondator skapt en unik produktmiks med prioritet på elektriske løsninger, belysning og monitorarmer. De har også som mål å ha høy fleksibilitet og god kundeservice, for alltid å forstå sluttbrukeren i både mindre transaksjoner og større komplekse prosjekter.

«Hos Exertis kommer Kondator nå ut mye bredere, på nordisk nivå, noe som forhåpentligvis vil føre til sterk vekst. For Exertis fyller Kondators produkter en viktig funksjon i vårt helhetlige tilbud til møterom og arbeidsplasser. Vi liker også å samarbeide med en lokal produsent og kunne tilby produktene deres til det nordiske markedet, sier Fredrik Tidemar.

Flere spennende produkter fra Kondator, med klassisk innovative løsninger og spennende design, lanseres snart for utrulling hos Exertis Nordics.

Om Kondator
Kondator er det svenske designmerket som har tilbudt stilig og innovativt tilbehør til arbeidsplassen siden 1983. Kondator har sin opprinnelse i generasjoner med svensk entreprenørskap og teknisk oppfinnsomhet. Det kombinerer vi med en lang tradisjon for stilig svensk design. En kombinasjon som gjør produktene våre unike på det internasjonale markedet og som blant annet har blitt tildelt den prestisjetunge designprisen The Red Dot Award.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributører av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, Sikkerhet & Overvåking og Underholdning (bøker, spill & leker) samt at vi er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi jobber i dag med over 250 leverandører og mer enn 4000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har selskapet vært en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, og i 2022 var vår omsetning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.