Exertis | News

Nytt nordisk samarbeid med ASUSTOR

Wednesday 28th June 2023

Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics

PRESSEMELDING 28-06-2023

Exertis Nordics innleder nytt samarbeid med ASUSTOR, ledende innovatør og leverandør av løsninger for privat skylagring og videoovervåking.

Avtalen betyr at vi blir den eksklusive distributøren i Norden og vi ser frem til at vår nye partner utvider og kompletterer vårt utvalg av nettverkslagringsløsninger, fastvare, maskinvare og applikasjoner.

«Vi starter vårt samarbeid med ASUSTOR for å supplere og utvide vårt sortiment i NAS-kategorien», sier Conny Åsvangen, Category Manager Retail & EduTech Exertis Nordics.

«Exertis er en avgjørende partner for ASUSTOR i Norden, og det er avgjørende å opprettholde et godt forhold til Exertis for å vokse markedet sammen« sier Jack Lu, markedssjef, Asustor Inc.

ASUSTOR tilbyr markedet NAS av høy kvalitet som er rask, effektiv, pålitelig og rimelig, for sluttbrukere og bedrifter. Deres eksklusive Wake-on-WAN, EZ-Sync og MyArchive funksjonalitet gir brukerne økt sikkerhet og fleksibilitet.

«Vi er avhengige av at Exertis, toppdistributøren, blir vår strategiske partner for å markedsføre våre innovative produkter til kunder og utvide virksomheten sammen,« sa Jack Lu.

ASUSTORs nye produktlinje, Flashstor, er deres første all-SSD NAS og den er sterkere, mer effektiv og raskere enn noen annen all-SSD NAS på markedet akkurat nå.

Om ASUSTOR
ASUSTOR Inc. ble grunnlagt i 2011, gjennom direkte investering fra ASUSTeK Computer Inc. ASUSTOR-merket ble skapt som en samling av "ASUS" og "Storage".

ASUSTOR er en ledende innovatør og leverandør av løsninger for privat skylagring (nettverkstilkoblet lagring) og videoovervåking (nettverksvideoopptakere), og spesialiserer seg også på utvikling og integrasjon av relatert firmware, maskinvare og applikasjoner. Vi er dedikerte til å gi verden en enestående brukeropplevelse og det mest komplette settet med nettverkslagringsløsninger som er mulig.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributører av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, Sikkerhet & Overvåking og Underholdning (bøker, spill & leker) samt at vi er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager ligger i Gøteborg, med lokale kontorer i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi jobber i dag med over 250 leverandører og mer enn 4000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har selskapet vært en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, og i 2022 var vår omsetning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.