Samsung utvider sitt samarbeide med Exertis Captech til å gjelde hele Norden

Wednesday 11th April 2018

Espen Haug Hansen

Det allerede gode samarbeide videreføres fra Sverige inn i alle de Nordiske landene slik at Exertis Captech fra april 2018 gjennom sine salgskontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland kan tilby hele Samsungs sterke portefølje til sine kunder. Dette gjelder blant annet Desktop Monitorer, SSD, minnebrikker, SD-kort, AV-produkter som Pro-skjermer, Flip-skjermer, OH-utendørs serien med mye mere.

"Exertis Captech er veldig glade for at Samsung anerkjenner den jobben de har gjort i Sverige ved å utvide samarbeide til å gjelde alle Nordiske land. Exertis Norge er i sterkt vekst og Samsung er ett helt naturlig steg videre i det å befeste vår Nordiske satsning innen IT og AV, samtidig er dette noe våre kunder i lengre tid har etterspurt. Med Samsung i Exertis portefølje blir vi enda bredere og enda sterkere i vårt tilbud til våre kunder i Norge." kunngjør Norges sjefen Espen Haug-Hansen.

"Exertis har alltid hatt tro på det å bygge langsiktige relasjoner med sine kunder og produsenter. Nå er endelig dagen her og vi gleder oss til å skape flere suksess historier sammen med de dyktige teamene til Samsung i alle våre Nordiske land i tiden fremover. Exertis Norge er en sulten og forover lent gjeng som gjerne går den siste mila for at våre kunder skal være konkurransedyktige. Tror dere meg ikke så prøv oss" oppfordrer Espen med glimt i øyet som lover flere spennende agenturer fremover.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.