Exertis | News

Nytt nordisk samarbeid med Melissa & Doug

Monday 18th September 2023

Owe Weber, Category Manager Entertainment Exertis Nordics.

PRESSRELEASE 2023-09-18


Exertis Nordics skrev i juli 2023 samarbeidsavtale med den amerikanske lektøysprodusenten Melissa & Doug, hvor spesialitet er gjennomtenkte designede leker, godt håndtverk, spill og treleker av høy kvalitet. Avtalen kommer i første omgang starte opp i Sverige, Norge og Danmark.

”Vi vil fortsette med å øke vårt tilbud med veletablerte og kjente varemerker i bransjen. Med Melissa&Doug styrker vi vårt sortiment ytterligere og vi kjenner oss både stolte og forventningsfulle over vårt nye samarbeid” sier Owe Weber, Category Manager Entertainment Exertis Nordics.

Melissa & Doug er ett amerikans selskap som ble grunnlagt i starten av 90-tallet av foreldreparet Melissa & Doug. De ville gi sine seks barn lekeopplevelser utover det vanlige og til og med inspirere andre barn til å tenke brett og kreativt, og lokke de til en åpen lek, uten skjermer. Lekene skulle være solide og kunne arves fra barn til barn, fra generasjon til generasjon.

”Vi har hørt mye bra om Exertis, om fleksibilitet, effektivitet og at dere alltid har deres kunder i fokus, som passer vår måte å arbeide på. Exertis tilstedeværelse og styrke i det lokale nordiske markedet er det vi trenger for å øke og ta markedsandeler i nordre Europa”, sier Petra Hauff, Nordic Manager Melissa & Doug.

Idag skjer salget i over 80 land verden over, med et sterkt europeisk team i Europa siden 2009, kontor i Rickmansworth og lager i Southhampton, Storbritannia og FOB Kina.

”Melissa & Dougs brede sortiment og sterke fokus på veldesignede leker av høy kvalitet kompimenterer vårt eksisterende tilbud for det nordiske markedet på en utmerket måte. Vår relevans på markedet forsterkes da vi kan tilby et enda mer attraktivt og variert sortiment for våre kunders behov.”, sier Owe Weber.

”Vi har gjort en bra oppstart og nå er vi klare til å sammen med Exertis ta leken til neste nivå”, sier Petra Hauff.

Melissa & Dougs produkter er unike i sitt slag i Exertis sortiment og ett bredt tilbud kommer allerede i september til å finnes på Exertis lager for direkte leveranse.

Om Melissa & Doug
Tidløse leker. Uendelige muligheter.

Fra klassiske treleker til håndtverk og kreativ lek, Melissa & Dougs produkter gir en startplattform for å sette igang fantastien og en følelse av undring hos alle barn slik at de kan oppdage sine muligheter og sitt potensiale. Melissa & Doug er Storbritanias største merket innen treleker, de er engasjerte i sin visjon om å gjøre tidløse, holdbare leker for en blomstrende og inkluderende verden.

Om Exertis Nordics Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributør av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, sikkerhet og overvåkning og Entertainment (bøker, spill og leker) samt er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager er i Gøteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finnland, samt København i Danmark.

Vi samarbeider i dag med over 250 produsenter og flere enn 4 000 forhandlere over hele Norden. Siden 2014 har selskapet vært en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, og i 2022 var vår omsetning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.