Exertis | News

Stiga Sports vår nye partner innen sport. Og fritidsprodukter.

Thursday 28th September 2023

Owe Weber, Category Manager Entertainment Nordics

Pressrelease september 2023

Exertis har tegnet en lokal avtale med det svenske sport -og fritidsmerket STIGA Sports. Dette partnerskapet lar Exertis ta plass som STIGAs pålitelige distribusjonspartner for leveranser i Sverige og til Norge. Samarbeidet sikkrer kvalitet og leveransesikkerhet, noe som kommer våre kunder og sluttforbrukere til gode.

”Vi så et behov for å styrke vårt utvalg av sesongprodukter innen sport og uteleker. Med sin sterke merkevare har Stiga en unik posisjon på markedet, de kompletterer derfor vårt sortiment på en helt utmerket måte”, Sier Owe Weber, Category Manager Entertainment Nordics.

STIGA Sports AB ble grunnlagt i 1944 og har de fleste sports- og fritidsartikler. De har forsynt bordtenniseliten og glade entusiaster med førsteklasses bordtennisbord og tilbehør siden starten. I dag er de et globalt selskap med distribusjon i over 100 land rundt om i verden. I kategorien leke- og fritidsprodukter er det klassikere som Snowracers og hockeyspill – STIGA Sports lar deg ha en aktiv og pulshevende fritid både i akebakken og ved bordtennisbordet.

Med Exertis Nordics organisasjon og moderne varehus ser vi et stort potensial for å vokse innen den fysiske handelen i Sverige og Norge. Vi ser at samarbeidet vil kunne gi bedre service og økt tilstedeværelse på markedet for STIGAs leke- og fritidsprodukter, både på kort og lang sikt." sier Joacim Sällström, Country manager Norway/Sales manager Central Europé.

Samarbeidet gir Exertis en mer attraktiv produktportefølje og bredere spekter. "Vi er glade og stolte over å representere STIGA og er overbevist om at vi med suksess kan hjelpe Stiga å nå et bredere marked." avslutter Owe.

Om STIGA Sports
STIGA Sports AB, det klassiske svenske bordtennisselskapet med både hobby- og profesjonelle produkter. De er i dag etablert som et av verdens største merkevarer innen bordtennis. STIGA har også et bredt utvalg av sportsutstyr for utendørs og innendørs lek med klassikere som Snowracer® og bordhockeyspillet Play Off.

Hovedkontoret ligger i Eskilstuna hvor all produktutvikling foregår for alle STIGA Sports forretningsområder. STIGA Sports AB hadde en omsetning på ca SEK 450 millioner i 2022.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største og raskest voksende distributør av IT- og Pro AV-produkter, konfigurasjonstjenester, sikkerhet og overvåkning og Entertainment (bøker, spill og leker) samt er en av Nordens største produsenter av datamaskiner. Vårt hovedkontor og lager er i Gøteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finnland, samt København i Danmark.

Vi samarbeider i dag med over 250 produsenter og flere enn 4 000 forhandlere over hele Norden. Siden 2014 har selskapet vært en del av Exertis Group, en av Europas største distributører av teknologi, og i 2022 var vår omsetning i Norden på 3,9 milliarder SEK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.