Exertis | News

Vi utvider vårt samarbeid med Matrox

Friday 16th November 2018

Espen Haug Hansen

Matrox viser sin tillit til Exertis CapTech ved å utvide samarbeidet til hele Norden. Fra og med 23. oktober 2018 tilbyr Exertis CapTech Matrox sitt produktsortiment av høy kvalitet til Sverige, Norge, Danmark og Finland.

«Vi ser frem til å jobbe tett med Matrox og vise frem mulighetene de har med sin range til våre kunder innen både AV og IT. Vi er veldig glade over at Matrox nå viser oss denne tillitten og vi gleder oss til å ta fatt på oppgaven sammen.”, sier Espen Hansen, landssjef for Exertis CapTech Norge.

«Våre kunder i Norden kommer til å kunne dra fordeler av det utvidede samarbeidet mellom Exertis CapTechs nye ressurser og fremtidsplaner og våre nylig introduserte produkter og strategi. Det finnes sterke synergier mellom våre to foretak og vi ser frem til å jobbe sammen med Exertis CapTech i hele Nordeuropa» sier Bengt Hessel, Vice President Sales & Marketing EMEA, Matrox Graphics.


Matrox designer hardware og software for grafikk-, video- og bildebehandling. De har over 40 års erfaring og jobber med høyeste produksjonsstandard, samt strever for å alltid møte kundenes krav til nyskapende teknologi.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.