Exertis | News

Exertis CapTech er autorisert Intel-distributør

Friday 21st December 2018

Nå styrker vi vår posisjon som en sterk komponent-distributør med tittelen «Authorized Distributor». Med oss som partner gir det våre forhandlere muligheten til å skreddersy løsninger for sine kunder. Som autorisert Intel distributør tilbyr vi de siste Intel-produktene, komponentene og serversystemene direkte fra Intel, samt et bredt utvalg av Intel®-baserte maskiner og enheter fra OEM-tilvirkere. Å være en autorisert distributør er et kjennetegn på kvaliteten vi leverer til våre kunder.

I tillegg til å levere komponenter, er Exertis CapTech en av våre to aktører i Norden som bygger PC’er til gaming, samt til jobb og privat bruk for våre forhandlere. Hvert år bygger vi ca. 50 000 enheter, noe som er en av grunnene til vår dype kunnskap innenfor feltet.

Espen Haug Hansen sier følgende om samarbeidet: «Vi er glade for at Intel ser felles muligheter med oss i et stadig skiftende marked. Vi ser frem til å skape enda mer virksomhet fremover med Intels kvalitetsprodukter og ikke minst fordelene ved å være en fullverdig Intel-partner.»

Intel er ikke bare prosessorer, men også serverprodukter, mini-PC-nettverk og I/O, minne og lagring mm.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.