Exertis | News

Huddly IQ - mer enn et vanlig konferanserom kamera

Wednesday 4th December 2019

Johan Billing, Product Manager for Huddly

Huddly IQ er mer enn et vanlig konferanserom kamera, det er en AI optimalisert samarbeidsenhet som gir møteopplevelser med 150 ° vidvinkel og integrert Mic Array som gir klart og tydelig lyd.

- Med Genius Framing oppdager Huddly IQ mennesker i 150 ° vidvinkel. Er det for eksempel to personer i et rom så anpasser kameraet seg etter dette. Kommer det en eller flere personer så stiller kameraet automatisk om seg til de nye forutsetningene, sier Johan Billing, Product Manager for Huddly på Exertis Captech.

Ved en prestisjefulle AV Award i London ble Huddly utpekt som vinner i kategorien "Communication Technology of the Year 2019 " i hard konkurranse fra andre produsenter. IQ har vunnet ytterligere fem priser i 2019: Red Dot Design Award, Best UC Camera 2019 i rAVe, Best of InfoComm Awards, iF Design Award og DOGA Design Award.

Huddly IQ er kompakt, USB-drevet og kompatibel med alle samarbeidsplattformer. Den gir møtet en ekstra dimensjon og passer perfekt i mellomstore møterom samt åpne samarbeidsplattformer. Exertis Captech har siden i våres hatt Huddly i sortiment. Ta kontakt med din selger eller send en mail til AVteamet@exertis.no for ytterligere informasjon eller konkurransedyktige priser.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.