Exertis | News

Exertis CapTech skriver Nordisk avtale med Lenovo

Tuesday 25th February 2020

Exertis CapTechs sortiment blir nå større. En avtale med Lenovo, verdens største PC-produsent, er nå klar og deres produkter vil innen kort tid være tilgjengelig for alle kunder. Avtalen gjelder i hovedsak forbruker- og gamingprodukter, og omfatter hele det nordiske markedet. Exertis CapTech er allerede en av Nordens største distributører, men vokser nå raskt.

Robin Johansson er Business Director IT og har bidratt til å forhandle frem avtalen.

Hvorfor falt valget på Lenovo?
Vi er i dag store på PC og bærbart innen Business to Business, samt at vi har vår egen PC-produksjon der vi er størst i Sverige, men på forbrukersiden har vi over lengre tid hatt et behov for større PC-sortiment. Derfor søkte vi en partner som gjør oss komplett som distributør og som samtidig ønsket å gjøre samme satsning som oss i det Nordiske markedet. Det var også viktig for oss at både merkevare og sortiment skulle passe med løftet vi gir våre kunder – å tilby kvalitet over et langsiktig perspektiv.

Vi er kjent for å være i forkant når det kommer til gaming, både med tanke på utvalg og kunnskap. Da var Lenovo en selvskreven partner som et komplement med deres høyt verdsatte Legion-serie. Legion gjenspeiler hvordan vi selv ser på gaming og er noe vi føler vi kan anbefale våre kunder.

Hva innebærer avtalen for deres kunder?
Lenovo takket ja til et partnerskap med oss da vi kan hjelpe de med et kundesegment de syns er vanskelig å nå, men som er vårt fokusområde – det bredere markedet for små og mellomstore forhandlere. Disse kundene har tidligere ikke hatt tilgang til store deler av Lenovo sitt sortiment i det Nordiske markedet, ettersom fokuset fra andre distributører har være på store kunder. Dette kommer nå til å endre seg gjennom vår nye avtale.

Lenovo har lenge være etterspurt og vi er derfor stolte av å presentere at avtalen nå er klar så vi kan begynne å fylle på lageret med produkter. Kundene våre forventer et bredt utvalg og høy tilgjengelighet, noe vi innen kort tid kan tilby - fremfor alt innen desktop, notebook, chromebook, skjerm og nettbrett. Å signere en avtale med verdens største PC-produsent viser også våre kunder at vi stadig er i utvikling og kommer til å fortsette å skape forutsetninger for at de kan vokse sammen med oss.

For mer informasjon

Espen Haug Hansen
Managing Director | Norway
+47 416 60 020
ehh@exertis.no
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.