Exertis | News

Ny Managing Director Exertis International

Thursday 14th May 2020

Clive Fitzharris, Managing Director, Exertis International

DCC Technology, markedsføring og forsyningskjedepartner for globale teknologimerker, presenterte i dag Clive Fitzharris som administrerende direktør for Exertis International.

Fitzharris har vært sjef for konsernstrategi og utvikling for DCC plc siden 2017 og styremedlem i DCC Technology. Han ble ansatt i DCC i 2009 som utviklingssjef og var også ansvarlig for divisjonens oljedistribusjonsvirksomhet i Europa.

Jeg er veldig glad for å være en del av DCC Technology og ser frem til å lede og drive ambisjonene våre globalt. Vi har et stort team av svært erfarne ledere som er opptatt av å levere for våre partnere og engasjere seg i internasjonal ekspansjon, sier Clive Fitzharris.

Denis Tobin er videre utnevnt til finansdirektør, Exertis International og har tidligere vært finansdirektør i Exertis | Pro AV (Americas) og Exertis | Mobile Living. Ytterligere rekruttering er Vish Chhatralia som blir Chief Digital Officer.

Tim Griffin, administrerende direktør i DCC Technology and Exertis Group:

”Jeg er veldig glad for å kunngjøre de viktigste elementene i vår internasjonale virksomhet. Til tross for de utfordrende tidene vi er i nå, fortsetter vi å utvikle og øke vår globale tilstedeværelse."

Lese mer på exertis.com

Dublin 13. mai 2020
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.