Ny Managing Director Exertis International

Thursday 14th May 2020

Clive Fitzharris, Managing Director, Exertis International

DCC Technology, markedsføring og forsyningskjedepartner for globale teknologimerker, presenterte i dag Clive Fitzharris som administrerende direktør for Exertis International.

Fitzharris har vært sjef for konsernstrategi og utvikling for DCC plc siden 2017 og styremedlem i DCC Technology. Han ble ansatt i DCC i 2009 som utviklingssjef og var også ansvarlig for divisjonens oljedistribusjonsvirksomhet i Europa.

Jeg er veldig glad for å være en del av DCC Technology og ser frem til å lede og drive ambisjonene våre globalt. Vi har et stort team av svært erfarne ledere som er opptatt av å levere for våre partnere og engasjere seg i internasjonal ekspansjon, sier Clive Fitzharris.

Denis Tobin er videre utnevnt til finansdirektør, Exertis International og har tidligere vært finansdirektør i Exertis | Pro AV (Americas) og Exertis | Mobile Living. Ytterligere rekruttering er Vish Chhatralia som blir Chief Digital Officer.

Tim Griffin, administrerende direktør i DCC Technology and Exertis Group:

”Jeg er veldig glad for å kunngjøre de viktigste elementene i vår internasjonale virksomhet. Til tross for de utfordrende tidene vi er i nå, fortsetter vi å utvikle og øke vår globale tilstedeværelse."

Lese mer på exertis.com

Dublin 13. mai 2020
PCS

Exertis Expo

Sveriges største bransjemesse for forhandlere
11. mars, Eriksbergshallen i Gøteborg

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.