Innovative fester och stativ med flott design

Friday 29th May 2020

Fredrik Tidemar, Business director AV Nordics, Exertis og Martin Romanowski, vice president sales EMEA Multibrackets Europe AB

Exertis bredder og utvider sitt sortiment innenfor fester og stativ gjennom en nordisk samarbeidsavtale med svenskeide Multibrackets. Samarbeidet omhandler hele Multibrackets sitt sortiment innenfor Home, Office og Digital Signage.

Multibrackets Europe AB som har hovedkontor i Stockholm ble grunnlagt 2000 og finns i dag i over 30 land. Det er en fleksibel svensk leverandør som stadig utvikler nye innovative produkter med høy kvalitet og gjennomtenkt design, helt fra selve produktet til innpakningen. Multibrackets patenterte produkt M Universal Wallmount er en av deres storselgere.

Fredrik Tidemar er Business Director Pro AV i Exertis og har vært med å drive fram denne samarbeidsavtalen.

Multibrackets komplimenterer vår nåværende portefølje av fester og stativ på en utmerket måte, de har et bredt sortiment av produkter for hjemmet, ergonomiske produkter for kontorplassen og Av installasjoner av LFD skjermer, og de fyller dermed et hull i vår eksisterende line-up

Multibrackets har hatt en sterk vekst de siste årene og gjennom avtalen med Exertis kommer markedene i Norden få en helt annen produkttilgang. Exertis kommer til å kunne tilby produkter som er anpasset kundenes behov samtidig som Exertis sitter med den kunnskapen som forhandleren trenger vedrørende installasjon og bruk av Multibrackets sine løsninger.

For å forsterke vår posisjon i Norden og for å kunne gi våre forhandlere maksimal service så har vi utvidet vår distribusjons strategi ved å skrive en distribusjonsavtale med Exertis. Vår tilgjengelighet øker samtidig med at Exertis kommer til å ha en større bredde innenfor av produkter innenfor både IT og AV. Så dette kommer til å bidra til mange fordeler for Multibrackets og våre forhandlere”, sier Martin Romanowski, vice president sales EMEA at Multibrackets Europe AB.

Exertis ser fram mot å kunne tilby Multibrackets produkter til våre kunder og har høye forventninger til samarbeidet.

Vi kommer til å ha et bredt produktsortiment på lager som passer til mange ulike miljøer, det er bredden av Multibrackets som utgjør forskjellen. Med sin PRO-series kommer de til å tilføre en hel del innenfor de tradisjonelle AV-installasjonene. Multibrackets tilbyr høykvalitet og smarte produkter til rett pris, noe som gir grunnlag for framgang”, avslutter Fredrik Tidemar.

For mer informasjon:
Exertis Nordics
Fredrik Tidemar
Business director AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.