Exertis | News

"Endelig falt bitene på plass"

Monday 25th May 2020

Thomas Ryeng, Team Leader, Exertis Norge

Exertis er i dag en av Nordens største distributører og åpnet det norske kontoret i 2015. Etter 5 framgangsrike år så har vi hatt en fantastisk vekst og under våren nådde vi en milepel med over 500 millioner i omsetning på et år. Exertis fortsetter å øke og den 4 mai ble en avtale mellom Barco og Exertis underskrevet.

- Det er viktig for Exertis Norge å ha samarbeid med Barco da de tilfører markedsledende produkter innenfor trådløse presentasjonsløsninger og komplette videowall-løsninger. Vi har jobbet lenge for å få denne produsenten på plass i Norge og endelig falt bitene på plass, sier Thomas Ryeng, Team Leader, på Exertis Norge.

Hela Barcos produktsortiment kommer være tilgjengelig for det norske markedet, fra alle Clickshare-produkter med den nye ClickShare Conference, og alle videowall-skjermene til Barco, inkludert de unike Unisee skjermene som er selvkalibrerende og er beregnet til kontrollrom, broadcast og high-end videowall-løsninger for krevende kunde som ønsker optimale løsningerr.

- Barco er innovative på produktutvikling og har produkter i sortimentet med unike features som gjør at totalopplevelsen for kundene blir veldig bra. Rask tilkobling med Clickshare og spesielt de nye CX-modellene som gjør møterommet sømløst og trådløst med tilkobling mot både kamera og lyd-løsninger fra en hvilken som helst enhet. Det gjør at videomøtene kommer mye raskere i gang enn tradisjonelle møterom, forteller Thomas Ryeng.

Barcos videovegger skiller seg fra konkurrentene på markedet gjennom at de har unike og kreative løsninger med en veldig enkel installasjon. Hele prosessen er bekymrings fri og trygg.

- Unisee-skjermene kommer med opphengsløsning og kabling integrert, dette gjør at skjermene monteres raskt og med perfekt resultat hver gang, samtidig som de er selvkalibrerende så vil installasjon gå mye raskere og enklere enn med en tradisjonell videowall, fortsetter Thomas.

Vi kommer å invitere forhandlerne til produkt opplæringer for å gi all den informasjon og kunnskap som kreves for å installere Barco sine produkter. Alle partnere blir dermed lisensiert og sluttkunden kan da være sikker på at installasjonen blir utført av en Barco-spesialist.

- Barco har vært etterspurt av mange kunder, dette er vitale produkter for alle møterom og gjør at vi kan levere en mer helhetlig løsning for kundene Sammen med Barco vil vi gjøre teknologien tilgjengelig for langt flere kunder enn tidligere i det norske markedet. Vi vil ha godt lager av produktene og høy kompetanse på produktene så vi kan være til god hjelp for alle våre kunder, avslutter Thomas Ryeng.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.