Exertis | News

Daniel Johnsson velger å gå av som administrerende direktør for Exertis Nordics

Tuesday 30th June 2020

PRESSSRELEASE 2020-06-30

Daniel Johnsson melder at han forlater posten sin som administrerende direktør etter 23 år. Han forlater sin post etter sommeren, men kommer fortsatt til å sitte i Exertis styret og kommer til å jobbe videre i selskapet som rådgiver.

Jeg startet selskapet CapTech Distribution (nå Exertis Nordics) i slutten av 1996. Vi har hatt en ekstremt vekst og etter drøyt 10 år så var vi Sveriges største privateide distributør av IT, AV og multimedieprodukter”, sier Daniel Johnsson.

I 2014 ble CapTech Distribution kjøpt av Exertis, en globalt ledende IT distributør og et heleid datterselskap til DCC PLC. CapTech Distribution ble Exertis CapTech (og nå Exertis Nordics) og har blitt en del av en etablert og internasjonalt framgangsrik virksomhet.

Under 2015, sammen med den nye eieren tok vi steget ut i Norden og åpnet fremgangsrike kontorer i Norge, Finland og Danmark. Jeg har hatt gleden av å stå i front av de fremskritt som har skjedd innad i selskapet, men også sett utviklingen av de ansatte, mine kollegaer. Det har vært fantastisk å få gjennomføre denne spennende reisen!” forteller, Daniel Johnsson.

For bare to år siden ble lageret flyttet fra Askim til Exertis Nordics nybygde helautomatiserte lager og kontor i Mölndal. Innvielsen gikk av stabelen med ansatte, leverandører, kunder og partnere.

Men nå venter en ny æra og det er på tide å overlate min plass til noen andre, som får gleden av å drive selskapet videre. Det føles overraskende bra på alle måter”, avslutter Daniel Johnsson.

Ny administrerende direktør kommer å presenteres den 17 august 2020.

For mer informasjon kontakt:
Daniel Johnsson, vd Exertis Nordics, tel. 0736-87 64 00.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en av Nordens største distributører av IT-hardware, Av-produkter, Entertainment (film, bøker, spill og leker) samt en av Nordens største PC-produsenter. Selskapet har sitt lager og hovedkontor i Gøteborg med lokalkontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors og Tammerfors i Finland samt København i Danmark. Selskapet samarbeider i dag med over 250 leverandører og over 4000 forhandlere over hele Norden. Siden 2014 inngår selskapet i Exertis Group, en av Europas største distributører med en omsetning på nær 50 milliarder SEK.
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
Skur 13, Oslo.

Les mer

Exertis støtter CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seilingen som samlet inn penger for å hjelpe 135 000 barn.