Vår ledelse

Vår ledergruppe har omfattende kunnskap om bransjen og et raskt voksende marked, og jobber alltid mot langsiktige resultater.

Daniel Johnsson

Daniel Johnsson - Exertis

Daniel Johnson er Exertis CapTech’s administrerende direktør og opprettet selskapet CapTech 1996. Fra sitt første kontor i et demonteringsanlegg i Gøteborg, har Daniel bygd selskapet til det milliardselskapet det er i dag. I 2014 solgte han selskapet til Exertis men er fortsatt administrerende direktør for Norden.

Jonas Silander

Jonas Silander - Exertis

Jonas Silander har jobbet i selskapet siden 1997 og har tidligere sittet som innkjøpssjef. Siden 2013 er han Business Director for IT-området.

Ambjörn Andersson

Ambjörn Andersson - Exertis

Ambjörn Andersson begynte i selskapet i 2013 i forbindelse med at CapTech kjøpte opp konkurrerende distributøren Hattelco hvor han tidligere jobbet som Country Manager.

Fredrik Tidemar

Fredrik Tidemar - Exertis

Fredrik Tidemar jobbet tidligere som Channel Sales Manager på NEC, men flyttet i 2009 til CapTech og arbeider som leder for AV & Large Display.

Henrik Borggren

Henrik Gustafsson - Exertis

Henrik Borggren startet i 2003 etter å ha fullført en utdannelse i salg og markedsføring. Han har vært en viktig del i å bygge opp området Entertainment hos Exertis CapTech og er i dag er leder for området.

Espen Hansen

Espen Hansen - Exertis

Espen Hansen sitter på vårt norske hovedkontor i Sandefjord, og er ansvarlig for distribusjon i Norge. Espen begynte i selskapet i 2013, men har vært i bransjen i 15 år.

Mats Roosemark

Mats Roosemark - Exertis

Mats Roosemark startet i 2003 som innkjøper på CapTech og har tidligere jobbet i en butikk i samme bransje. Siden 2007 er han markedssjef i Exertis CapTech.

Robert Arn Lundberg

Robert Arn Lundberg - Exertis

Robert Arn Lundberg begynte på Exertis CapTech i 2013 som finansdirektør. Han kom fra Ernst & Young, hvor han jobbet som regnskapsfører.

Investerar i människor

Exertis CapTech: Vi investerer i mennesker

I Exertis CapTech ansetter vi med målet at våre ansatte vil være der lenge. Vi ønsker å vokse og utvikle oss sammen med våre ansatte.

 

Les mer
DCC

DCC Overview

Exertis er en del av DCC plc - et selskap med fokus på internasjonalt salg, markedsføring, distribusjon og forretningstjenester, organisert i fire divisjoner - Energi, Teknologi, Helse og Miljø.

 

Les mer