Exertis Nordics | Om oss

Exertis

Velkommen til Exertis, en av Nordens største distributører av teknologi og konfigurasjonstjenester.

Exertis er en av Nordens største distributører innen IT, Entertainment og Large Display. Siden 1996 har vi hvert år hatt en økende tilvekst, og hadde en omsetning på 3,8 milliarder SEK i 2021. Hovedkontor og lager ligger i Göteborg, med kontorer i Sandefjord, Stockholm, Umeå og Varberg. Selskapet har i dag ca 300 ansatte.

Vi er en fokusert breddedistributør med stort engasjement. Vårt fokus ligger i at hvert av våre tre forretningsområder kan tilby et meget høyt nivå av kunnskap om hva vi gjør og produktene vi jobber med. Vårt engasjement er selvsagt i alle deler av selskapet og i alle relasjoner med leverandører og kunder, der vi skaper verdi for alle parter. Vårt mål er å overgå alle forventninger, å levere med kvalitet og vi streber alltid etter å være det beste alternativet.

Med skreddersydde løsninger, en velutviklet logistikk og høyteknologiske systemer er langt fremme når det gjelder tilpasset hver enkelt kundes unike behov. Vi oppgraderer stadig med ny teknologi og vårt produktspekter oppdateres kontinuerlig, noe som sikrer at vi kan tilby våre kunder det de trenger og forventer, både i dag og i morgen.

Vårt motto: Personlig kontakt - Kvalitet - Raske leveranser
Vår visjon: Å være førstevalget for alle våre kunder og leverandører som en markedsleder i de segmentene vi opererer.

Vi samarbeider med over 250 produsenter og over 4000 forhandlere over hele Norden. I vårt siste finansielle rapport 31. mars 2015 hadde vi en omsetning på 1,8 milliarder svenske kroner og hadde en tilvekst på 12%.


Exertis jobber i dag med følgende områder:

  • IT - datamaskiner, skjermer, komponenter, serverkonfigurasjon, spill, nettverk, tilbehør og programvare.
  • Entertainment - Filmer, spill, bøker og leker.
  • Pro AV - AV teknologi for konferanserom og offentligmiljø, digital skilting, samt konfigurasjonstjenester og hjelp med anskaffelser.
  • PC konstruksjon og konfigurasjon – I tillegg til logistikk har PC-bygge alltid vært Exertis hovedvirksomhet. I dag leverer vi ca. 50.000 PC-enheter per år. Det gir oss et høyt kunnskapsnivå om maskinvare og tilbehør, og er en stor fordel mot konkurrentene. Vi tilbyr også et bredt spekter av konfigurasjonstjenester.
  • Sikkerhet og overvåking – med komplette løsninger for enhver kundes behov, integrert programvare og systemer innen kameraovervåking, er vi Nordens ledende distributører på området.

DCC plc

Exertis er en del av DCC plc, et FTSE 250-selskap spesialisert i internasjonalt salg, markedsføring, distribusjon og forretningstjenester, med over 10 000 ansatte på verdensbasis med en omsetning på 10,5 milliarder pund. Gjennom å være en del av DCC, har vi på Exertis en betydelig finansiell styrke og evne til å kontinuerlig investere for å utvikle vårt tilbud til markedet.

Core Values

Våre verdier

På Exertis jobber vi utfra grunnlaget av at vi vil bli dømt på hvordan vi oppfører oss og vårt omdømme skapes ved å arbeide etter selskapets verdier.

 

Läs mer
expo

Exertis Expo

En av Norges største messe for forhandlere.
26 april, Vulkan arena, Oslo.

Les mer