Exertis Norge

Velkommen til Exertis, en av Norges største distributører av teknologi, konfigurasjonstjenester, AV och leker.

Exertis er en av Norges største distributører innen IT, Entertainment og Large Display. Siden etableringen i 2015 har vi hvert år hatt en kraftig økende tilvekst i både kundetilfang og omsettning, vi hadde i 2019 en omsetning på 500 millioner NOK.

Kontoret ligger i Sandefjord och selskapet har i dag 8 ansatte og forventes å være 10 stk ved årskiftet. Vi samarbeider med over 250 produsenter som gjør at vi kan tilby en omfattende løsning til våre kunder innen alle våre tre divisjoner. Nært sammarbeide og sukesshistorier skapt gjennom lang tid med våre partnere gjør oss i stand til å kunne yte det lille ekstra.

Exetis Norge består i dag av høyt kompetente selgere med lang fartstid fra bransjen, vårt snitt er nærmer 14 år noe som gjør at vi innehar en unik kunnskap om ett svært krevende markedet som stadig er i endring. Hos oss skal du være trygg på vi gjør vårt aller beste for våre partnere og kunder, uansett . Vi er en foroverlent gjeng med en stor sult og vilje til å lykkes i det vi gjør.

Vi er en fokusert breddedistributør med stort engasjement. Vårt fokus ligger i at hvert av våre tre forretningsområder kan tilby et meget høyt nivå av kunnskap om hva vi gjør og produktene vi jobber med. Vårt engasjement er en selvfølge i alle deler av selskapet og i alle relasjoner mot leverandører og kunder, der vi vill skape verdier for alle parter. Vårt mål er å overgå forventningene , levere med høy kvalitet og vi streber alltid etter å være det beste alternativet.

Vårt motto: Personlig kontakt - Kvalitet - Raske leveranser
Vår visjon: Å være førstevalget for alle våre kunder og leverandører som en markedsleder i de segmentene vi opererer.


Exertis Norge jobber i dag med følgende områder:

  • IT - datamaskiner, skjermer, komponenter, serverkonfigurasjon, spill, nettverk, tilbehør og programvare.
  • Entertainment - Filmer, spill, bøker og leker.
  • AV &Large Display - AV teknologi for konferanserom og offentligmiljø, digital skilting, samt konfigurasjonstjenester og hjelp med anskaffelser.
  • PC konstruksjon og konfigurasjon – I tillegg til logistikk har PC-bygge alltid vært Exertis hovedvirksomhet. I dag leverer vi ca. 50.000 PC-enheter per år. Det gir oss et høyt kunnskapsnivå om maskinvare og tilbehør, og er en stor fordel mot konkurrentene. Vi tilbyr også et bredt spekter av konfigurasjonstjenester.

DCC plc

Exertis er en del av DCC plc, et FTSE 250-selskap spesialisert i internasjonalt salg, markedsføring, distribusjon og forretningstjenester, med over 10 000 ansatte på verdensbasis med en omsetning på 10,5 milliarder pund. Gjennom å være en del av DCC, har vi på Exertis en betydelig finansiell styrke og evne til å kontinuerlig investere for å utvikle vårt tilbud til markedet.

Core Values

Våre verdier

På Exertis jobber vi utfra grunnlaget av at vi vil bli dømt på hvordan vi oppfører oss og vårt omdømme skapes ved å arbeide etter selskapets verdier.

 

Läs mer
PCS

Exertis Expo

Sveriges største bransjemesse for forhandlere.
11. mars, Eriksbergshallen i Göteborg.

Les mer